Грузія не буде вводити економічні санкції проти росії. Про це заявив прем'єр-міністр Іраклій Гарібашвілі сьогодні під час візиту в Аджарію.

"Введення економічних санкції з боку Грузії щодо росії не буде. Ми, наша команда, виходимо з національних інтересів нашої країни",- повідомив Іраклій.

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі
Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі

Раніше президентка Грузії Зурабішвілі заявила про те, що Грузія бере участь у всіх санкціях проти росії.

Виявляється, у Гарібашвілі дуже коротка пам'ять. Зазначимо, що Грузія "під шумок" слідом за Україною подала заявку на вступ до ЄС.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Грузія, фото: Знай.ua
Грузія, фото: Знай.ua

Водночас Німеччина має намір 4 квітня обговорити з партнерами посилення санкцій проти рф. Про це заявив міністр фінансів ФРН Крістіан Лінднер.

Глава МЗС Франції Жан-Ів Ле Дріан також висловився за продовження економічного тиску на росію.

Паралельно міністр економіки, торгівлі і промисловості Японії Коїті Хагіуда також виступив за посилення санкцій. За його словами, їх ослаблення стане можливим "тільки на тій стадії, коли мир в регіоні буде очевидним".

виживші люди у Бучі
виживші люди у Бучі

Нагадаємо, що Віталій Кличко згадав про 7-річного хлопчика на київському вокзалі, не стримавши сліз: "Він ще не знає, що..."

Раніше ми повідомляли, що екстрасенс передбачив, чи буде вторгнення в Україну зі сторони білорусів.