Блогер в TikTok навчив рашистських військових Гімну України, та попередив, що не варто їхати воювати, тим паче, що, за їхніми словами, вони "нічого не знають, що там і як".

Блогер викладає відео, як стібеться з російських солдат, чергове відео — так звана підготовка до бойових дій. Хлопець познайомився з солдатами - срочниками, та розповів, що з ними буде, якщо раптом вони потраплять у зону бойових дій. Свої відео блогер Михайло виставляє у TikTok.

"Підготовка пройшла успішно, гімн України послухали, майбутнє своє дізналися. Чергові орки не знають, чого їдуть воювати проти України", - прокоментував автор своє відео.

У ролику Михайло показав одну з розмов у "чаті-рулетці". Він видав себе за поляка, та розпитав, що вони думають про війну з Україною.

Блогер та російські військові. Фото: TikTok
Блогер та російські військові. Фото: TikTok

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Солдати рф посміялися, та познайомилися з хлопцем, та зізналися, що вони не знають що думати про війну. Та завірили автора відео, що вони "срочники" і їх не відправлять. Проте Михайло вирішив їх навчити гімну України".

Солдатам стало дуже весело від почутого гімну, він їх дуже втішив. А Автор відео також попередив майбутнє "гарматне м'ясо" на щирій українській мові: "Пацани, якщо поїдете воювати, повернетесь 200-ми".

@medvedievmykhailo

Подготовка прошла успешно, гимн Украины послушали, будущее свое узнали 😂 Очередные орки не знают, зачем едут воевать против Украины. #украина #россия #война #русские #солдаты #армия #орки #гимнукраины #200 #армияроссии

♬ оригінальний звук - Medvediev Mykhailo

У коментарях неабияк багато повідомлень, від шанувальників Михайла

"Вічно б дивилася як він прикалується з них", "завжди весело спостерігати за реакцією, коли в кінці він говорить українською", "ти класний, молодець", - написали підписники.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Грузія не буде вводити економічні санкції проти росії. Про це заявив прем'єр-міністр Іраклій Гарібашвілі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мешканці Ізюму щедро пригощають рашистів отруйними пиріжками та спиртним.

Також "Знай.ua" писав, що українцям показали нові цінники на популярні продукти, скільки заплатимо за цукор, крупи і макарони.