Нацполіція України посилює патрулювання в усіх звільнених містах Київщини.

На цьому сьогодні наголосив голова НПУ Ігор Клименко під час візиту до Макарова, Бородянки, Гостомеля та Бучі, повідомляє пресслужба МВС України.

Нацполіція
Нацполіція

Ігор Клименко повідомив, що наразі у звільнених населених пунктах Київщини поліцейські підрозділи здійснюють зачистку території від диверсантів, вибухонебезпечних предметів і боєприпасів.

Нацполіція
Нацполіція

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"У нас уже напрацьована схема посилення поліцейської присутності у звільнених від окупантів населених пунктах. Зокрема ми збільшуємо, у тому числі за рахунок приданих сил з інших регіонів, кількість патрульних нарядів, працівників спецпідрозділів та оперативних служб для забезпечення правопорядку та оперативного реагування на повідомлення громадян", - сказав він.

Нацполіція
Нацполіція

Ігор Клименко поспілкувався з особовим складом і окреслив основні завдання. Окрім того, вручив відзнаки працівникам підрозділів поліції Київщини та бійцям КОРДу, які мужньо протистояли російським окупантам.

Зруйновані окупантами рф будинки на Київщині
Зруйновані окупантами рф будинки на Київщині

Нагадаємо, кримчанин порвав паспорт рф і прийшов захищати Україну: "Гидко тримати...".

Раніше ми повідомляли, що Гарік Корогодський вразив правдою про звірства росіян у Бучі, страшніше Бабиного Яру: "Дітей немає, майже всіх вбили..."