У TikTok блогер зняв бабусю, яка дала чітке визначення росії, вдало підкреслила, та дозволила записати в "газету".

Український блогер Богдан Шпильчин зняв на відео бабулю, яка дала чітке визначення, що таке росія. Бабуля з одного зі звільнених міст України, а саме з потрощеного орками Ірпеня, поверталася з магазину. Вона сказала:

"Я вам кажу, що росія — це невдачний апендицит Київської Русі. Можете в газету записати!"

На відео видно, що біля будинку все розтрощено, тобто місто було в окупації, імовірно це Ірпінь. Слова бабулі стали вірусними, та вже розповсюдилися по всьому українському інтернет-простору.

Бабуся з Ірпіня. Фото: TikTok
Бабуся з Ірпіня. Фото: TikTok

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

В коментарях вподобали вираз бабулі, та залишили 520 коментарів. В цілому українці залишили схвальні відгуки:"Що права, то правда", "Бабулечко наша кохана! Як добре ти сказала!", "У віка увійде ця фраза", "Як влучно сказано", "Бабулічка Ви супер, краще виразитись просто неможливо", "все, висновок раз та назавжди", "Апендикс, заради справедливості, несе хоч якусь роль. Росію ж можна порівняти лише з геморою або діареєю", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Росіяни в коментарях всюди намагаються показати свою тупизну, і цей раз не виявився виключенням.

Вони стали ображати українку, та говорити смішні речі, типу АТБ, це магазин в росії, або це загін Зеленського, та інші не від великого розуму репліки.

@shpilchin

Росія це невдач ний апендицит Київської Русі😂

♬ оригінальний звук - Богдан Шпильчин

Нагадаємо, раніше кримчанин, льотчик-випробувач і захисник України розірвав свій паспорт громадянина рф.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова зізналася, що виїхала за кордон зі своїми доньками.

Також "Знай.ua" писав, що Мята розсекретила справжнє джерело суперсили українського народу.