На Київщині, у селищі Тетерівське, воїни Збройних сил України змогли вивезти з-під обстрілів літнього чоловіка. Про це повідомляє інформаційне агентство «Радіо Свобода».

Як зазначається, для старенького Валентина Сергійовича залишатися в рідному селі було небезпечно: він виявився чи не єдиним його мешканцем. Чоловікові вдалося вижити під ворожими авіаударами та обстрілами зі ствольної артилерії.

Скрін, відео фото з хати дідуся
Скрін, відео фото з хати дідуся

Будинок, в якому мешкав дідусь, повністю розбитий. Найважливішим майном, яке дідусь забрав зі свого дому – старі фотознімки та ключі від хати.

Навіть ті факти, що він залишився чи не останнім мешканцем села і що його дім постраждав від обстрілів, не були аргументами для старого, щоб покинути звичне місце.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Бійці ЗСУ пояснили чоловікові, що збираються відвезти його у розташований на безпечній території Малин, бо там немає обстрілів.

«Ви отримаєте ліки та все необхідне, зможете бути там, скільки захочете. Ми – не москалі, ми не будемо вас ображати», - пояснили українські військові.

Врешті літнього чоловіка вдалося вмовити на евакуацію, а нашим військовим - закріпилися на позиціях та надійно тримати оборону.

Нагадаємо, раніше кримчанин, льотчик-випробувач і захисник України розірвав свій паспорт громадянина рф.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бабуся зі звільненого Ірпеня дала чітке визначення росії: "Невдалий апендицит".

Також "Знай.ua" писав, що Мята розсекретила справжнє джерело суперсили українського народу.