Російським окупантам вже не раді навіть у Білорусі. Місцеві силовики натовпом побили орка просто на дорозі.

Силовики витягли російського військового з машини та "заспокоїли". На вантажівці було нанесено букву "V". Водій явно не хотів виходити з авто, його просто витягли міліціонери. Відео розмістили у телеграм-каналі Nexta.

Відеозапис інциденту оприлюднили у соціальних мережах в ніч на 4 квітня. В якому саме білоруському місті знятий ролик, наразі достеменно невідомо. Але рашисти відтепер всюди будуть у небезпеці.

Копи витягли російського військового з вантажного автомобіля на проїзну частину. Після цього силовики натовпом побили орка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

На жаль, відео закінчується на найцікавішому моменті. Тому з'ясувати, наскільки сильних травм зазнав окупант, не вдалося.

У коментарях зробили кілька припущень, чому білоруські силовики побили рашиста.

"Може, у ментів і силовиків Білорусі з'явилися мізки, і нарешті яйця?", "Бабки не поділили з намородерених пралок з України…", "Награбованим не поділився окупант", "Може один із лукашенківських фашиків впізнав на фото із Бучі свою подругу і вирішив покарати за це путінського фашика. У будь-якому разі весело", "Бухі рашисти себе надто вільно відчувають на землі!!!! Вішати пітухів на кожному стовпі, щоб дебілоїди, що залишилися, хоч щось розуміли ... Вони ж тільки зорово мозок включають", - написали в коментарях.

Нагадаємо, раніше захисників України з острова Зміїний тримали в полоні при -20, б'ючи з тортурами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Чернігівській області росіяни тримали в підвалі понад 150 заручників.

Також "Знай.ua" писав, що ЗМІ рф відкрито закликають до масових репресій проти українського народу.