Російський інтернет-пошуковик Яндекс банить всі фото з Бучі, цензуруючи контент, на відміну від Google, який показує правдиві кадри звільнених після окупації міст.

За запитом "Буча" шукають фото російський Яндекс та Google з відмінністю прямо протилежною. У фашистському інтернеті не існує розбомбленого міста, трупів мирних мешканців на вулицях та інших доказів воєнних злочинів армії путіна. Про це повідомляє "Телебачення Торонто".

Яндекс заблокував ВСІ фото з Бучі після окупації. А в текстовому пошуку випадають лише статті від російських державних ЗМІ про те, що всі докази з Бучі нібито фейк.

Пошук "Буча". Фото: Telegram
Пошук "Буча". Фото: Telegram

Міноборони рф рішуче заперечує причетність російських військових від знищення населення на Київщині. Міноборони рф стверджує, що поки російські військові знаходилися на території Київської області, жоден житель не постраждав. Це було оголошено після того, що відкрилося спостерігачам та незалежним експертам та ЗМІ, які рухалися слідом за українськими ЗСУ, і увійшли в місто, пересвідчуючись у жахіттях які здійснили орки. Не дивно, що Міноборони рф таке публікує, адже саме так і працює російська пропаганда.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Проте міжнародні експерти встановлять причину кожної смерті в Бучі. Кожного злочину, яке здійснили російські окупанти, та доведуть коли та за яких обставин загинули мирні мешканці.

Нагадаємо, раніше Соломія Вітвіцька показала зруйноване передмістя Києва - таке не прощають.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні рф донесли на вчителя, яка розповіла правду про війну в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що командування полку "Азов" спростувало чутки про втечу з Маріуполя.