Дівчинка Катя, яка разом з сім'єю змогла вирватися з окупованого Ворзеля, та зберегти всю сім'ю, розповіла, що відбулося насправді.

Свою відеорозповідь дівчина виклала у TikTok. Катя Власенко — старша донька родини з Ворзеля, яка змогла вирватися з окупованого міста, попри обстріли російських окупантів.

Катя з Ворзеля. Фото: TikTok
Катя з Ворзеля. Фото: TikTok

"Ми хотіли виїхати з нашого маленького містечка, коли там почалися бойові дії. Ми обрали "тихий день" щоб вибратися з міста. Виявилося, що тихим він був тому, що російські окупанти заховалися між будинків мирних мешканців та сиділи там у очікуванні", - почала свою розповідь дівчина.

Коли вони почали їхати, у лобове скло прилетіли вистріли. Тоді тато і мати стали кричати, що в машині діти, чи можна вивезти дітей у безпечне місце.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Нам дозволили. Сказали, добре-добре. Але коли тато лише натис на педаль газу, почався просто жорсткий обстріл з автоматної черги. Обстріл прийшовся з боку пасажирів, де сиділи мама і я. За водійським сидінням сидів мій молодший брат. Мені попали у легені, чотири ребра зламані та ліва лопатка зломана, прострелене коліно, немає пальця, та два кульових у лівому бедрі", - розповіла Катя.

Катя з Ворзеля. Фото: TikTok
Катя з Ворзеля. Фото: TikTok

"У мами складніша ситуація. У неї 12 кульових в ногах. У неї всі ноги роздроблені, однієї кістки взагалі немає, я встану на ноги раніше чим вона, але будемо надіятися, що мама теж встане і буде ходити", - завершила свою розповідь дівчина.

Також вона повідомила, що знаходиться за кордоном та за ними піклуються лікарі.

@vlsktrn

Ответ пользователю @anita_20_22

♬ оригинальный звук - Катрин🇺🇦

Нагадаємо, раніше уроки від Джона Рональд Толкієна для тих, хто намагається зберегти в собі людське.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Єфросиніна вилила на росіян і путіна особисто діжку.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко розповів про свою готовність допомагати країні.