Війна Росії проти України шокує щодня-кількістю жертв, тілами закатованих мирних жителів у покинутих містах, знедоленими та загиблими дітьми.

Щоб хоч якось убезпечити своїх малюків, батьки йдуть на все: хто відправляє дитину одну на поїзді через кордон, щоб він знайшов родичів і був у безпеці, а хтось пише свої контакти і особисті дані прямо на тілі свого малюка – на випадок, якщо він загубиться або батьків вб'ють.

Один з таких випадків показали в телеграм-каналі "Інсайдер Україна". Там опублікували фото малятка не старше трьох років - мама написала на її спині кульковою ручкою ім'я дівчинки, дату народження і номери телефонів, свій і чоловіка.

"Жахи війни... В Україні через війну батьки пишуть дані ребенкаі свої контакти прямо на тілі малюка. Це на той випадок, якщо дорослих вб'ють, а дитина виживе», - пише автор повідомлення.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Додамо, що за час вторгнення російських військ в Україну загинула вже 161 дитина, отримали поранення 264 дитини. Насправді кількість жертв значно вища, проте поки що встановити всі випадки неможливо.

Діти в бомбосховищі
Діти в бомбосховищі

Нагадаємо, тижнями живуть у бомбосховищі: Оля Полякова показала, через що проходять українські діти через напад Росії. Співачка зазначила, що діти вже другий тиждень живуть у бомбосховищі.

Як раніше повідомлялося, вагітних харків'янок сховали від бомб під землею, облуплені стіни і шар пилу: "Сплять у коридорах".

Читайте також, що лікар-акушер прикрив своїм тілом породіллю з немовлям-хоч спина порізана склом, і врятовані життя. Лікар-акушер отримав поранення, рятуючи жінку і дитину.