У Генеральному штабі Збройних Сил України повідомили про збиття крилатих ракет, які два ворожих літака Су-35 випустили над територією Білорусі в напрямку західних областей України.

Це сталося вночі 5 квітня. Загалом було знешкоджено чотири ракети окупантів. Цілями ворога були об'єкти цивільної інфраструктури, розташовані у кількох західних регіонах.

У Командуванні Повітряних сил ЗСУ зазначили, що засобами ППО вдалося знищити одразу три крилаті ракети. Четверта ракета отримала пошкодження і не влучила в ціль.

Як зазначається, для наведення ракет та розвідки, куди саме вони влучили, противник використовував два безпілотних літальних апарата оперативно-тактичного рівня.

Їх також знищили підрозділи зенітних ракетних військ повітряного командування "Захід".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Загалом станом на 5 квітня ЗСУ ліквідували понад 18,5 тисяч осіб загарбників, 676 танків, 1858 БМП, 55 засобів ППО, 150 літаків, 134 вертольота, 332 артилерійські системи, 94 БПЛА, 7 кораблів, чотири ПУ ОТРК, і так далі.

Нагадаємо, що військова агресія росії проти України почалася зранку 24 лютого, о 5.00, коли рф нанесла удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по інших військових об’єктах ЗСУ в інших містах.

Нагадаємо, що у Європарламенті звинуватили РФ у геноциді українців і закликали позбавити права вето в ООН

Раніше повідомлялося, військовий експерт розповів, хто стане наступною цiллю путіна: "Хоче повний контроль над Східною Європою".

Також, Турчинов поласував "головою" Путіна, але мізків там не знайшов.