У Росії відзвітували про ліквідацію якихось «93 українських бойовиків», які в цивільному одязі «дезертирували».

З такою заявою виступив начальник Національного центру управління обороною Російської Федерації, генерал-полковник Михайло Мізінцев, передає нардеп Антон Геращенко.

"Російські війська ліквідували 93 українських бойовика, які в цивільному одязі дезертирували з міста", - заявив Мізінцев.

Таким чином, не бажаючи того, Росія офіційно визнала, що її війська стратили майже сотню неозброєних людей в цивільному одязі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Таких же "бойовиків" як в Ірпені, Бучі, Гостомелі?! І якщо Бучу вони заперечують, то звірства в Маріуполі офіційно підтверджують! Вбивство мирних беззбройних громадян - військовий злочин! Вимагаємо Міжнародного трибуналу з масових вбивств мирного населення в Маріуполі, Бучі, Ірпені, Гостомелі - геноциду народу на всій території України!», - написав з цього приводу Геращенко.

Раніше Знай писав, Юрій Ткач з" Квартал 95 "показавши, як війна змінила його маленьку дочку:" в її очах...".

Також ми писали, Слава Камінська у чорному не стримала люті до росіян - від цього ніколи не відкупитися: "Квіти не на Вашу могилу". Співачка не стримуючи емоцій звернулася до росіян і зазначила, що вони отримають по заслугах за всі злочини, скоєні в Україні.

Нагадаємо, Олександр Роднянський визнав, що російська культура самознищилася після Бучі: "Втратив дар мови".