84-річний Сергій Вербицький приніс гроші "для солдатів" - 5 тисяч гривень, акуратно загорнуті у шматочок газети з підзаголовокм "ми переможемо".

Завдяки статтям у ЗМІ, 5 тисяч гривень, які пожертвував пенсіонер з Луцька, обернулися десятками тисяч гривень, які надіслали небайдужі на потреби ЗСУ. Хто переживав за дідуся — волонтери зв'язалися з Сергієм Івановичем і запевняють, що йому та родині непотрібна матеріальна допомога.

Пенсіонер, пожертвував ЗСУ 5 тисяч. Фото: Facebook
Пенсіонер, пожертвував ЗСУ 5 тисяч. Фото: Facebook

Дідусь просить волонтерів купити техніку ЗСУ, щоб ті продовжували відправляти рашистів на концерт Кобзона.

Каже, що збирав гроші, щоб зробити свій вклад в перемогу. Просить передати на потреби воїнів. Гроші для армії збирав потрошки, щоб допомогти. Для нього це дуже важливо – зробити свій внесок у перемогу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Пенсіонер, пожертвував ЗСУ 5 тисяч. Фото: Facebook
Пенсіонер, пожертвував ЗСУ 5 тисяч. Фото: Facebook

Такі випадки надзвичайно надихають. Була інформація також про бабусю, яка з усієї пенсії залишила собі тисячу, а чотири віддала на потреби ЗСУ.

Сергій Вербицький приніс гроші у волонтерський центр, де йому пообіцяли - гроші надійдуть адресно на потреби хлопцям на передовій.

"Знаєте, чому Україна переможе? Тому що Україна — це мільйони людей, які готові допомагати та боротись за нашу свободу так сильно, як тільки можуть", - написала керівниця центру.

Нагадаємо, раніше згорілий Ан-225 "Мрія" в Гостомелі подав ознаки "життя", хоче знову літати в небі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", пропагандист Соловйов виправдав окупантів, знайшовши в Бучі британські спецслужби.

Також "Знай.ua" писав, що "друга армія" воює з пам'ятниками, окупанти розстріляли монумент Тарасу Шевченку.