Стало відомо про те, що українська ППО збила за 5 квітня відразу 8 крилатих ракет Російської Федерації.

Про це повідомили в командуванні Повітряних сил ЗСУ, на акаунті в соціальній мережі Facebook. Там регулярно публікуються актуальні новини про ситуацію в країні.

Ворог зараз вирішив змінити тактику ведення бойових дій у повітрі. Вони намагаються не входити в зону ураження нашої ППО, а також більше не йде на прямий контакт з винищувачами.

"Завдає ракетних ударів з повітря, зокрема з повітряного простору Білорусі. Протягом 5 квітня підрозділами зенітних ракетних військ Повітряних Сил збито вісім крилатих ракет. Авіація Повітряних Сил продовжує підтримувати дії наземних військ Сил оборони, завдаючи повітряні удари по окупантам. # stoprussia 🇺 🇦 Слава Україні! Смерть ворогам!"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто зазначити, що вже 42-й день ЗСУ героїчно протистоять ворогу. Російські окупанти хотіли захопити українські території всього за кілька днів, так як не вірили в нашу армію і єдність українського народу, але, зробили нас тільки сильніше, і ситуація 2014 року не повториться. Вони не захоплять жодної української території, і повернуться додому ні з чим.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Ворог внаслідок наступальних дій Збройних Сил України втратив контроль над населеними пунктами Добрянка, Нововознесенське та Трудолюбівка. Тривають бої в районі населеного пункту Олександрівка.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що собака вижила після розстрілу машини і дочекалася звільнення Бучі

Раніше повідомлялося, що Дантес показав, на які медалі та ордени можуть розраховувати російські окупанти після злочинів в Україні

Також, Ізраїль, скасування: дочка Алли Пугачової Орбакайте залишилася в Росії заради концертів