Країни світу почали активно висилати російських дипломатів після фактів вбивств мирних жителів військовими рф на Київщині. Про це повідомляє "Суспільне".

Після повномасштабного вторгнення в Україну Росія почала перетворюватися на країну-ізгоя. Проти неї почали активно вводити санкції, деякі країни висилали дипломатів. Нещодавно весь світ побачив звірства, які творили російські окупанти в Київській області, зокрема в Бучі. Це спонукало переглянути своє ставлення до рф ще ряд країн.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Так, виявлені факти вбивств невинних українців російськими окупантами на Київщині спричинили за собою нову хвилю висилки російських дипломатів з низки країн. Тільки 5 квітня такі заяви прозвучали в Іспанії, Італії, Швеції, Данії, Словенії, Естонії.

Буча після окупації. Фото: скрін youtube
Буча після окупації. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Варто відзначити, що на активну висилку російських дипломатів ще на початку березня відреагував заступник голови Ради Безпеки рф Дмитро Медведєв. Він заявив, що висилка дипломатів ні до чого не веде і заявив, що відповідь на цей засіб тиску буде "симетричною і руйнівною для двосторонніх відносин".