Днями на просторах інтернету розповсюдили відео, як спецназ СБУ доволі жорстко затримує кримінальну групу. За повідомленнями, це брали чоловіків, які посміли підняти руку на українських військових.

На відео грізні урки плакали а дехто навіть намочив штани з переляку. Багато українців не знали передісторію цього відео і от нещодавно все пояснив мер Дніпра Борис Філатов.

"Щоб уникнути бана я не пощу ніякі фотографії і ролики. Весь інтернет наповнений повідомленнями, що нібито спецназ СБУ жорстко затримав на Дніпропетровщині кримінальних "авторитетів", які побили тероборонців і ображали простих громадян. При цьому, урки, в прямому сенсі слова, ссялися в штани, коли хлопці міцно їх оприходували. Підтверджую. Це – не фейк. Події відбувалися в Павлограді. І кожен мародер, злочинець і моральний виродок, повинен знати, що відплата буде невідворотно. І ще. Ще я дуже рекомендую різним шакалам з ДБР та іншим тиловим щурам, не сидіти в тилу по турбазах, не бігати по Кривому Рогу з повістками для керівників, які будують укріплення, не інкримінувати порядним силовикам "перевищення повноважень", як у випадку з Павлоградом, а йти воювати. Всі ці роки Вас годували платники податків. Боягузи і нікчеми, нічого ховатися за нашими спинами. UPD: за моїми даними, відпрацьований СБУ в Павлограді людський матеріал на прізвисько "Малеля", є "смотрящим" від "авторитета" Наріка і "злодія-"апельсина" Умки, який боягузливо втік з Дніпра за кордон на другий день війни. Ну, про них, ви, звичайно, в курсі", – написав Борис Філатов.

До речі, Петровський, відомий у певних колах під ім'ям "Нарік", проходив за матеріалами МВС як лідер організованого злочинного угруповання. На той час було дуже дивним, що під час молебню в храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної церкви України у Дніпрі біля тодішнього президента Петра Порошенка помітили цього лідера організованого злочинного угруповання Олександра Петровського.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще