У Бородянці на Київщині російські окупанти відкривали вогонь по людях, які намагалися розібрати завали зруйнованих багатоповерхівок і врятувати тих, хто опинився в пастці. Про це розповів в.о. голови Бородянської селищної ради Георгій Єрко в коментарі Обозревателю.

У Бородянці російські окупанти скинули авіабомби на дев'ятиповерхові будинки. В результаті люди, які ховалися в підвалах, опинилися в пастці. Живцем похованих жителів намагалися відкопати, проте в населений пункт зайшли окупанти і почали стріляти по всіх, хто намагався врятувати людей. Георгій Єрко зазначив, що до окупантів зверталися і письмово, але вони заборонили діставати людей з-під завалів.

Георгій Єрко. Фото: скрін youtube
Георгій Єрко. Фото: скрін youtube

Відзначається, що в перший час, коли окупанти увійшли в Бородянку вони стріляли по мирних жителів з автоматів, але пізніше перейшли на більш важку зброю. Також під час окупації противник не дозволяв відкривати зелені коридори, щоб евакуювати жінок і дітей.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, наш портал повідомляв, що собака вижила після розстрілу машини і дочекалася звільнення Бучі: цей вдячний погляд неможливо забути.