Стало відомо про те, що окупанти видають цивільних людей за військових. Переодягають їх у форму Збройних сил України, і знімають все на камеру.

Про це написала знайома одного з них в соціальній мережі Twitter.

Справа в тому, що в Гостомелі, що в Київській області, російські окупанти затримали відразу кількох цивільних, і відвезли їх на територію Російської Федерації. Після цього вони почали видавати мирних жителів за полонених військовослужбовців.

Пропаганда росії, фото: скріншот
Пропаганда росії, фото: скріншот

"Батька моєї подруги, вуйка Романа Івановича, (на фото він), і багатьох жителів Гостомеля, взяли в полон і вивезли в рашку. Цивільних чоловіків переодягають у форму і видають за військових. Роман у переддіабетному стані і має 2 групу інвалідності", - написала жінка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Всього за час російської окупації в Гостомелі пропало не менше 400 осіб. Яка їхня доля зараз-нікому невідомо.

українські військові
українські військові

На початку квітня російська влада прийняла рішення відвести війська з Київської області, і в населені пункти зайшли Збройні Сили України.

Те, що вони побачили, жахнуло весь світ. Обпалені тіла людей на вулицях міста, підірвані машини, і так далі. Крім того, деякі села після обстрілів просто перестали існувати.

Буча. Фото: Instagram
Буча. Фото: Instagram

Це ті злочини, які неможливо пробачити, і Росія буде зобов'язана за це відповісти.

Нагадаємо, що плакали і мочили штани: біля Дніпра жорстко затримали кримінальників, які підняли руку на військових

Раніше повідомлялося, що в світі почали фіксувати зниження смертності від коронавірусу: за тиждень на 43%

Також, зобака вижила після розстрілу машини і дочекалася звільнення Бучі