Прокладка путіна Аксьонов назвав Олександра Усика шваллю і сказав, що позбавить його та інших діячів України всіх звань, регалій і орденів Почесних громадян півострова.

Подобу уїдливої заяви Аксьонов розмістив на одному з телеграм-каналів, який цитує Інсайдер-Україна. Зокрема він висловив чергове "Фе", вирішивши що боляче образить українців, позбавивши їх звання почесного громадянина Криму.

Нікчемність політика в порівнянні з великим боксером Усиком та іншими особами, яких він образив демонструють його низькі словесні обороти, швидше за все визубрені напам'ять з кремлівських інструкцій.

Власне, ось що він сказав:

"Переговорив з Константиновим і прийняли рішення позбавити всіх звань, регалій, орденів, звань Почесних громадян, міст, районів, всіх діячів України, які заплямували себе в участі проведення в спеціальній військовій операції. По відношенню до росії, до росіян, у російськомовним громадянам України і так далі. Серед них боксер Усик, почесним громадянином Сімферополя є. Колишній президент України Кравчук, Куніцин, все ось ця шваль, яка активно піариться на українських каналах, чогось-там розповідає. У Криму вони негідні носити нагороди Республіки Крим", - заявив Аксьонов.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, Аксьонов — український колабораціоніст з росією, самопроголошений прем'єр-міністр тимчасової російської окупаційної влади в Автономній республіці Крим з 27 лютого 2014.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські пропагандисти видають українських мирних жителів за полонених ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олексій Дурнєв навів беззаперечнi аргументи на користь України.

Також "Знай.ua" писав, що в СБУ жорстко затримали кримінальну групу, яка посміла підняти руку на українських військових.