Рашистів відтісняють з української землі. З різних джерел повідомляють, що рашистам залишилося не довго триматися на півдні України.

Повідомляють, що окупанти заблоковані в Херсонській області на Криворізькому напрямку. Вчора їм дали кілька днів, щоб здатися. Один день вже пройшов.

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що завдяки мужності та героїзму Збройних Сил України, згідно з офіційним зведенням Генштабу ЗСУ, звільнено Добрянку, Нововознесенське та Трудолюбівку в Херсонській області, на найнебезпечнішому південному від нас напрямку.

Чекаємо від Пєскова інформацію, що вони виводять свої війська з Херсонської області, як зустрічний нам крок до миру. Скоро повернемо Херсон, а там вже і вся окупація півдня розсиплеться.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Українці тимчасом просять ЗСУ не брати у полон рашиську сволоту:

"Не беріть їх у полон, навіть коли вони здадуться. Згадайте невинно закатованих дітей, зґвалтованих дівчат, убитих із зв’язаними руками чоловіків. Вони не жаліли невинних людей, вони не достойні їсти наш хліб, дихати з нами одним повітрям, цього сатану потрібно стерти з лиця землі. Ця наволоч ніколи не опам’ятається, потім будуть реготати над тим, як плюндрували нашу Батьківщину, а їх взяли у полон, годували, одягали і відпустили. Цю мразь потрібно стерти з лиця землі, щоб не плодилась!", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, раніше улюбленець українців Олексій Арестович натякнув на швидку перемогу над росією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Свєтлаков опустив російський менталітет.

Також "Знай.ua" писав, що як Україна зображувалася у культовій російській стрічці "Брат".