У соціальній мережі поділилися курйозним відеороликом, який присвячений рашистам. Стало відомо, що російський корабель, який хотів заправитися в Іспанії був посланий на три букви.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "Україна зараз"

Вже всім відомо про легендарну відповідь українського прикордонника російському військовому кораблю. Вже багато країн по всьому світу відмінно знають про той тероризм і геноцид, який влаштував путін в Україні.

Після звірств рашистів в Україні практично весь цивілізований світ відвернувся від росії. Тепер навіть звичайні громадяни рф потерпають від санкцій, які будуть тільки більше душити їх через час.

"Корабель з РФ хотів дозаправитися в Іспанії і у відповідь почув таке. Російський корабель, йди нахуй! (с)", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Іспанія відмінно знає, що росія з себе представляє. Тепер всі російські кораблі, літаки і так далі, будуть отримувати таку відповідь, як мінімум від Іспанії.

Дуже шкода, що російські громадяни виявилися справжніми зомбованими рабами, які боятися і просто терплять, підтримуючи путіна-терориста. Всі вони отримають по заслугах сповна.

Нагадавши, Олександр Пономарьов повідомив, яким буде крах росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Настя Каменських показала, як допомагає Україні.

Також портал "Знай" писав, що Тіна Кароль дала потужну обіцянку Україні.