Володимир Зеленський оприлюднив відео, яке візуалізує до чого призводить купівля російської нафти та газу.

Президент України, Володимир Зеленський звернувся до світової громадськості, та показав, як використання російських нафтопродуктів призводить до вбивств українців, адже з кожної продукції, надходження потрапляють у російський бюджет, який своєю чергою спонсорує озброєння. Мотиваційний ролик Зеленський оприлюднив у своїх соцмережах, зокрема в Instagram.

"Купуючи російську нафту та газ, ви фінансуєте вбивства українців. Дійте рішучіше. Досить годувати російську військову машину", - наголосив Зеленський у коментарі до відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У кадрах використані фотографії звірств з Бучі, Гостомеля, Ірпеня...

Зазначається, що поки європейці п'ють на заправках каву, розплачують за їх спокій та посмішки на обличчі - українці, над якими російська армія вчиняє геноцид.

"Тільки три країни відмовилося від російського бензину та нафти - це Литва, Латвія та Естонія", - зазначають в ролику.

Нагадаємо, окремі політики готові перестати купувати нафту та газ в рф, про це заявив Шарль Мішель, голова Євроради, виступаючи перед євродепутатами. Нагадаємо, у п'ятому пакеті санкцій ембарго на вугілля, однак, рано чи пізно також знадобляться заходи проти нафти і навіть газу.

Нагадаємо, раніше Тарас Тополя з "Антитіл" повідомив розкішну новину для всієї України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Маріуполі загинули рідні призера Олімпіади-2012 гімнаста Ігоря Радивілова.

Також "Знай.ua" писав, що російський "Лукойл" попередив про потенційний дефіцит бензину в рф.