Капелан окремої механізованої бригади Холодний Яр отець Максим на честь свята Благовіщення виголосив надихаючу промову, в якій заявив, що Бог разом з українцями і, тому перемога буде за добром. Про це пише Оперативне командування "Схід" у соцмережі facebook.

Капелан окремої механізованої бригади Холодний Яр отець Максим заявив, що зараз в країні відбуваються жахливі події через це дехто може подумати, що Бог покинув український народ. Однак це не так, він з українцями і про це говорить те, що окупанти зазнають поразки.

Отець Максим. Фото: facebook
Отець Максим. Фото: facebook

Отець Максим додав, що Бог з Україною і він є джерелом перемоги українського народу над злом, яке уособлює Росія.

"У час, коли ми проходимо найважчі випробування, переживаємо страждання і смерть, тортури і руйнування, коли мільйони співвітчизників поневіряються по світу, коли відчуваєш власну неміч, дуже важливе розуміння: Бог, де ти, чи не залишив нас?
І ось сьогодні свято. Благовіщення. І слова Архангела "Радуйся, Благодатна, бо Господь з тобою" відгукуються в серці особисто. Бог запевняє нас у своїй присутності! Він не залишив нас, "Дух Святий знайде на тебе, і сила Всевишнього осяє тебе". Отже, за часів вищого випробування бажаю всім нам усвідомлення Божої присутності. Він поруч з нами, Він є джерело нашої перемоги! Отже, нехай сила Всевишнього осяє всіх нас! "Вороги мої звертаються назад, коли я закликаю тебе, з цього я дізнаюся, що Бог за мене", - сказав священик.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше Знай писав, батальйон "Крим" повернув українцям награбоване, знищивши окупанта під Києвом: "Вдалося знайти".

Також ми писали, Олексій Арестович відповів, чому українцям не можна було говорити про війну заздалегідь.

Нагадаємо, Рамзан Кадиров змінив баскетбол на футбол, але і там зганьбився: Путін не схвалить.