Військовий ізраїльтянин, який народився в Україні, однак жив в Ізраїлі та у 2014 році повернувся до України, показав російських військових, які приїхали денацифікувати українців. Він зазначив, що у них взагалі відсутня честь.

Відео з військовим, який захищає Україну з'явилося у мережі.

Військовослужбовець показав, що армія ЗСУ розгромила ворожу колону танків та виявила серед особового складу знищеного бурятського танкіста. За час перебування в Україні він встиг чимало награбувати, однак довезти додому так звані "трофеї" йому вже не вдасться.

Військовий ізраїльтянин, скріншот
Військовий ізраїльтянин, скріншот

"Бурятський танкіст з росії приїхав мене денацифікувати у моїй рідній країні. Оце біологічне сміття, який у цивільному одязі, вкраденому у людей у будинках. Ось з поплавленими телефонами у цивільних шкарпетках, напевно жіночих. Оце приїхало нас денацифікувати, звільнити нас від влади нацистів, і покидьків. Ви божевільні? У вас немає мізків? У нас немає логічного мислення? У вас відсутня хоча б якась честь та совість", - зазначив він.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Військовий зазначив, що з кожним російським солдатом, який прийде в Україну з загарбницькими намірами чекає те ж саме, адже українці до перемоги боронитимуть рідну землю.

Військовий ізраїльтянин, скріншот
Військовий ізраїльтянин, скріншот

"Це людина, яка народилася 6-8 тисяч кілометрів звідси, азієць, 150 см зростом, бурятський танкіст приїхав мене єврея, який виріс в Україні денацифікувати. Ось так він закінчив, і дуже сподіваюся, що так закінчать і всі інші російські солдати", - підсумував він.

Нагадаємо, Сандра приїхала з Європи і вступила до лав ЗСУ, щоб врятувати Україну: "Була вражена..."

Раніше Знай писав, весняний призов - 2022 в армію скасовується: війна завадила всім планам

Також Знай повідомляв, у росії натякнули, як ставляться до своїх же військових за допомогою сміття: можна не платити