Російські окупанти не залишають спроб захопити місто-мученик Маріуполь. У місті точаться жорсткі вуличні бої між загарбниками та українськими захисниками. Так, полк "Азов" в telegram показав, як українські бійці знищують ворогів.

Бійці полку "Азов" продовжують захищати українську землю від російських окупантів. Зокрема зараз жорсткі бої проходять у місті-мученику Маріуполі. Загарбники продовжують спроби витіснити українських бійців і захопити місто, але виходить не дуже.

Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube

Так, бійці "Азова" показали результати своєї роботи - знищення ворожої піхоти, а також удар "хірургічної" точності по БМП загарбників.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

""Азов" б'є точно в ціль. Мета "Азова" - знищення російських окупаційних військ. Бійцями полку в Маріуполі знищена ворожа БМП з екіпажем. російська піхота також навівалася і прилягла довічно відпочити на одній з вулиць українського міста", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай писав, ЗСУ звільнили нові населені пункти на Херсонщині: окупанти зазнають поразки в жорстоких боях.

Також наш портал інформував, що Служба безпеки України познайомила українців з воїном, який щодня відправляє окупантів на концерт Кобзона: "Працюємо".

Крім того, наш портал повідомляв, земляк Путіна загрожує вислати на батьківщину з Китаю партію отруєних вейпів: "Мочити фашню русняву зсередини".