Окупаційна влада в Донецькій області отримала вказівки від російських кураторів повернути людей, які перед повномасштабною війною виїхали в Росію. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у facebook.

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що окупаційна влада самопроголошеної "ДНР" отримала вказівки від російської влади про повернення людей, які були евакуйовані у рф напередодні повномасштабного вторгнення.

Евакуація жителів Донбасу, фото: скріншот з відео
Евакуація жителів Донбасу, фото: скріншот з відео

"Окупаційна влада на тимчасово окупованій території Донецької області отримала вказівки від російських кураторів про повернення на зазначені території людей, які виїхали протягом січня-лютого 2022 в Російську Федерацію. Відповідно до вказівок місцевих адміністрацій громадяни повинні повернутися в населені пункти за місцем реєстрації/проживання після двох місяців перебування на території Росії", - йдеться в повідомленні.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На тлі майбутньої битви за Донбас все виглядає вкрай тривожно. Не виключається, що Росія спробує знову прикриватися мирними жителями.

Раніше Знай повідомляв, Україна отримала від Британії зброю, яка переверне хід війни: росіянам краще бігти з кораблів.

Також наш портал інформував, Ілля Кива, який втік до Росії, насмішив "процвітанням" в їхніх магазинах: "Перевірив як працюють"

Крім того, наш портал повідомляв, що з Маріуполя в Росію і "ДНР" примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.