Любителі похвалитися липовими перемогами в Україні, так звані "кадирівці", записали черговий постановочний відеоролик з нібито "українським військовим" в Маріуполі.

Ролик з чоловіком з Маріуполя поширив чеченський лідер Рамзан Кадиров, видавши звичайного бездомного з алкогольною залежністю за "розвідника ЗСУ". Той нібито розповідає про "позиції ЗСУ і Правого сектора" в місті.

"Так чи інакше, але цей націоналіст вирішив здатися Тимуру Ібрієву і його бійцям. Стверджує, що розкаявся, а всі його бандерівські переконання залишилися в минулому... Він також дав цінну інформацію про чисельність населення, дислокації та озброєння", - пише нісенітниця Кадиров.

Разом з тим з першого погляду зрозуміло, що «розвідник» на відео – просто глибоко потребує людина. Це підтвердив і Маріупольський волонтер Кирило Долімбаєв.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

За його словами, волонтери не один раз бачили цього нужденного біля місцевого храму ПЦУ. Чоловік страждає від алкогольної залежності.

«Щоб ви розуміли, як кадирівці роблять свій героїчний контент в Маріуполі. На відео нужденний, який має проблеми з головою і постійно бухою, і якого ми годували щодня в нашому храмі ПЦУ в Маріуполі. Спіймати бомжа, це дійсно подвиг", - обурився з цього приводу Долімбаєв.

Зазначимо, що керівник Чечні Рамзан Кадиров за місяць війни з Україною відзначився безліччю дурних фейків. Зокрема, Кадиров 26 разів заявляв про» швидке взяття " українського Маріуполя. Його хвалені кадирівці раз у раз знімають відео зі стріляниною по порожніх будівлях, вікнах, світлофорах і гаражах. Також вони не соромляться показувати ролики з фактами мародерства.

Нагадаємо, Гаврилівські кадирівці: окупанти вивозять з Білорусі викрадені в Україні машини.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що ЗСУ знищили 150 літаків ворога.

Також портал "Знай" писав, що Лілія Ребрик з дітьми підняла бойовий дух українців.