Триває сорок шостий день героїчного опору українського народу російському військовому вторгненню. За ці дні українці побачили безліч звірств, які натворили окупанти рф на території нашої держави.

Надія у багатьох залишається тільки на переговори Володимира Зеленського і московського вбивці володимира путіна. Але коли ж пройдуть ці переговори, до чого приведуть і чи буде кремлівська міль тиснути на нашого президента? Про це розповіла екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Фахівець відповіла на питання про те, чи буде ця зустріч вирішальною в переговорах і завершенні війни.

"Все туди йде, це не швидко... Це щось розтягнуте за часом. Друга історія - чи змінить? (поточну ситуацію в кращу сторону - прим.ред.) Так, змінить, але там залишаться недомовленості і ця зустріч буде на межі. З того боку не зовсім людина".

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

путін і Володимир Зеленський
путін і Володимир Зеленський

Людмила Хомутовська переконана, що під час зустрічі на Володимира Зеленського впливатиме якась сила. Це сила не тільки пряма, але і окультна.

"Нашому пезиденту буде нелегко",- переконана таролог.

Також вона підкреслила, що в Кремлі є люди, пов'язані з темними силами, які впливають на переговори. Вона не виключає навіть наявність цілих шкіл, який працюють на державному рівні і впливають на людей.

Нагадаємо, що у Туреччині планують зробити авіакомпанію для відпочинку росіянин.

Раніше ми повідомляли, що письменник Михайло Веллер пояснив, чому Гаазький суд не покарає путіна.