Війна в Україні триває, окупанти потрапляють в полон, де досі стверджують, що "заблукали на навчаннях". Їх тримають за всіма правилами війни, на відміну від рашистів, українці поводяться з полоненими за міжнародними канонами.

Однак не завжди історії з полоненими однакові, часом трапляються казуси, як, наприклад, цього разу, коли рашист з похиленою головою вирішив задзвонити найріднішій людині — дружині, а вона повідомила йому "радісну новину". Відео розмістили на телеграм-каналі радника МВС Антона Геращенка.

"Поки російський окупант вбивав українців, його дружина вже знайшла іншого. Про це він дізнався під час телефонної розмови, коли потрапив у полон", - зазначають у повідомленні.

Під час дзвінка до дружини, полонений російський окупант почув звістку про те, що його дружина "закрутила" з іншим. Рашист, який потрапив у полон дізнався, що жінка зрадила його, та живе з його другом.

Вона похизувалася, що зараз з іншим, а коли полонений запитав де він, той відповів у слухавку: "Салам, братан, як справи?".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

На цій сумній невеселій ноті полонений попросив вимкнути зв'язок з коханою. А не їхав би в Україну вбивати людей, досі мав би молоду та вірну дружину.

Нагадаємо, раніше Зеленський, Кім і Арестович перетворилися на улюблених героїв мультика про козаків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у київському метро взялися за дерусифікацію станцій, Ліна Костенко підтримала.

Також "Знай.ua" писав, що у Туреччині планують зробити авіакомпанію для відпочинку росіян.