Воїни Збройних сил України знищили склад з боєкомплектом росіян, який розташовувався поблизу окупованого населеного пункту на Луганщині. Про це повідомив очільник Луганської Обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"По-перше, це красиво! В нас маленька Перемога – палало 2,5 години те, що вже сьогодні могло вбити наших людей", – заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай

Він також додав, що інформація, яку росіяни розносять по своїх пропагандистських джерелах, нібито ЗСУ обстріляли житловий сектор населеного пункту, є відвертою брехнею.

«Тримайтеся, рідненькі!!! Ми молимося за кожного!!! Все буде Україна!!!», «Хлопці молодці!!! Тримайтеся!!!», «Хай разом з ним горять у пеклі!», «Если бы и их вместе с припасами», - пишуть у коментарях до відеоролика українці.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що росіяни зосередили свої сили на Сході України і готуються до масштабного прориву в Донецькій та Луганській областях. ЗСУ готові дати відсіч загарбникам, проте закликають мирних мешканців східних регіонів терміново евакуюватися, щоб не стати випадковими жертвами воєнних дій.

Нагадаємо, раніше у Чорнобильській зоні знайшли сухпай окупантів з величезним радіаційним фоном, в 50 разів вище норми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кадирівці в черговому ролику з Маріуполя видали бездомного за українського розвідника.

Також "Знай.ua" писав, що рашисти випустили високоточну авіаракету Х-29 по українській "біолабораторії" - біля Гуляйполя знищено екотуалет.