Прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна, Дмитра Пєскова, знову публічно викрили у брехні в ефірі телеканалу Sky News.

Під час спілкування з телеведучим «чорний рот» Путіна заявив, що трупи на вулицях Бучі не мають ніякого відношення до діяльності російських військових.

Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube
Дмитро Пєсков. Фото: скрін youtube

Замість відповіді ведучий продемонстрував російському чиновнику, як екіпаж бронемашини, яка стоїть на одній з вулиць містечка, розстрілює проїжджаючу повз жінку на велосипеді. Труп цієї жінки разом з велосипедом знайшли на тому ж місці, показаному у відеоролику.

На це Пєсков спробував заперечити: він запитав, чому ведучий впевнений, що це саме російський танк або бронемашина?

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після цього ведучий показав прес – секретарю Путіна збільшений кадр, де на бронетехніці видно букву V-відмітний знак російських військ.

На цей аргумент Пєсков не знайшовся, що відповісти.

Буча після окупації. Фото: скрін youtube
Буча після окупації. Фото: скрін youtube

Додамо, що раніше пропагандисти кремля стверджували, нібито трупи на вулицях Бучі - це не їхніх військ справа, а постановка з трупами або акторами для дискредитації армії рф.

Раніше інформаційний портал Знай писав, пішак Путіна Пєсков визнав величезні втрати Росії на війні проти України: "трагедія".

Також ми писали, Потап підловив пішака Путіна Пєскова на дурній помилці, відправив Маріуполь під Луганськ: "який довбо*б...".

Крім того, наш портал інформував, що рятувальники показали розтерзану Чернігівщину після втечі окупантів: "снаряди в кожному погребі," демілітаризовані"собаки і корови".