СБУ знову впіймало цікаву розмову окупанта з родиною. Цього разу мати кличе сина додому, та запевняє, що про все домовилася.

Перехоплену розмову окупанта 36-ої окремої мотострілецької бригади рф з Борзі, що у Забайкальському краї, з мамою, СБУ оприлюднило на своїй сторінці у Telegram.

Треба сказати, що у повідомленні зазначають, що 36 бригада "відзначилося" тим, що ще у 2015 році під виглядом "донецьких сепаратистів" воювало проти України. Тож тепер їх кинули під Київ, як досвідчених головорізів. Але ця зустріч з ЗСУ для багатьох із них стала фатальною.

Мати закликає сина повернутися додому та написати рапорт про те, що він не буде брати участь у війні.

Вона запевняє свого сина, що домовилася з командуванням, щоб його повернули на місце дислокації. Радить йому не сподіватися, що їх скоро виведуть.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вас не будуть зараз виводити. Зараз будете навпаки назад заходити. Це ще не зупиниться. Вивозять техніку, везуть народ туди, Хто загинув заміняють залишками".

Проте синок не поспішає додому, ще не навоювався. Тоді для переконливості перелічує, у скількох знайомих жінок вже загинули чоловіки.

Імовірно мамі довелось не просто домовитися з командуванням, щоб залагодити справу сина.

Нагадаємо, раніше ССО України вміло позбавили Донбас від чеченців, які раніше вбивали мирних в Сирії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупаційні війська використовували проти українських військовослужбовців, а також проти мирного населення в місті Маріуполь отруйну речовину.

Також "Знай.ua" писав, що малолітній спортсмен з рф Северюхін зіганув, поки стояв на п'єдесталі для нагородження.