Український продюсер Олександр Роднянський зробив припущення, хто може очолити Російську Федерацію після відставки Володимира Путіна. Кандидатура досить гучна, і це не Олексій Навальний.

Про це український продюсер Олександр Роднянський заявив у прямому ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами чоловіка, це місце в майбутньому може зайняти відомий російський блогер і журналіст Юрій Дудь. У нього є все, що потрібно для цього, а найголовніше - бездоганна репутація.

"Є людина, яка володіє і довірою, і електоральним потенціалом – це Юрій Дудь... Жодного разу не викликав жодного питання до себе. Виступає жорстко, каже чесно, при цьому абсолютний російський патріот. Критикує найжорстокішим чином режим. Саме він не боявся говорити з Навальним, коли всі боялися, він зробив з ним кілька найпотужніших інтерв'ю", – сказав він.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мабуть, український продюсер бере до уваги успіх Володимира Зеленського на цій посаді в Україні, і тому вважає, що Юрій Дудь може стати великим політичним лідером.

Не можна не відзначити того факти, що з російських медійних особистостей, Юрій Дудь один з перших засудив політику Кремля, і виступив проти війни в Україні. При цьому, на відміну від своїх колег, він називає це не «спецоперацією», а війною.

"Путін вторгся на територію суверенної держави і веде там війну", - писав блогер, наполягаючи на негайному припиненні агресії РФ.

Нагадаємо, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі

Раніше повідомлялося, що работники ЧАЕС крали у російських військових бензин заради безпеки всього світу

Також, Стівен Сігал поріднився з Соловйовим, бажаючи жити з голодом в Росії