Українець, який постраждав від рук російських окупантів у 2014 році, розповів, як у 2022 році вони знову позбавили його всього. Ролик поширився в мережі.

Чоловік розповів, що у 2014 році жив на Донбасі, але коли прийшли росіяни, то у нього відібрали будинок, бізнес і ледь не вбили.

"У 2014 році на Донбасі У мене там відібрали будинок, відібрали магазин. Залишився без нічого. Два рази на розстріл мене водили. Вбили всіх моїх друзів, знайомих", - розповів чоловік.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Українець зазначив, що за роки він зміг трохи прийти в себе, почати власну справу, купити автомобіль. Але знову прийшли російські окупанти і забрали все, при цьому погрожували розправою над ним і дружиною.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"За 6 років трохи прийшов до тями. Купив машину, ремонт зробив. У мене вже сил ніяких немає. Прийшли росіяни забрали машину, забрали гроші. Поставили мене на коліна засунули автомат в рот, дружину били, вона вся синя. Кажуть, якщо зараз не віддасте гроші і цінності ми її зґвалтуємо, а його вб'ємо на твоїх очах, а ти знай, що потім ми вб'ємо і її. У мене забрали з дому все, що цінно", - розповів українець.

Постраждалий від російських окупантів. Фото: скрін youtube
Постраждалий від російських окупантів. Фото: скрін youtube

Чоловік заявив, що навіть фашисти під час Голокосту гуманніше ставилися до людей. Він зазначив, що росіяни набагато гірше фашистів.

"Так, я живий. А як жити далі? У мене всі родичі пройшли концтабори. У бабусі в Голокост сережки не забрали навіть німці, фашисти. А це гірше фашистів", - констатував чоловік.

Раніше Знай писав, матері небіжчиків і окупантів Росії штурмують військкомати, щоб забрати їх додому: "Замінюють останками".

Також ми писали, у Росії спецслужби готуються до партизанської війни на залізниці: у Білорусі все спрацювало.

Нагадаємо, Зеленський заявив про десятки тисяч жертв в обложеному Маріуполі: "Показово знищене місто".