У Хмельницькому попрощалися із загиблим на Київщині солдатом Віталієм Кайгородовим. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Чоловікові було лише 24 роки. Він ступив на бойовий шлях ще раніше, був учасником антитерористичної операції на Донбасі, виконував завдання розвідки. На недовгий час повернувся до мирного життя, та з 24 лютого знову взявся за зброю.

Фото: vsim.ua
Фото: vsim.ua

Віталій захищав Україну пліч-о-пліч з батьком в окремому підрозділі. Під час бою у Макарівській ОТГ Бучанського району Київської області батько втратив Віталія з поля зору, і хлопець зник.

Пізніше, коли стало можливим провести пошуки і територія була звільнена від окупантів, стало відомо, що Віталій загинув: у тому ж важкому бою на Київщині. Він був похований у селі Липівка поблизу церкви, у братській могилі. Разом із ним було поховано ще дев’ять бійців.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фото: vsim.ua
Фото: vsim.ua

Після ексгумації Віталія ідентифікували, тіло відправили додому.

Попрощатися з військовим прийшло багато людей, зокрема — і десятки байкерів. Віталій Кайгородов був одним із них.

У загиблого бійця залишилися дружина та дворічний син.

Раніше Знай повідомляв, США і Великобританія відреагували на застосування росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо путіна до відповідальності".

Також наш портал інформував, Ілля Ківа, який втік до Росії, насмішив "процвітанням" в їхніх магазинах: "Перевірив як працюють"

Крім того, наш портал повідомляв, що з Маріуполя в Росію і "ДНР" примусово вивезли персонал і пацієнтів лікарні: злодіяння ворога потрапили на камеру.