У соціальній мережі повідомили, що країна зі складу Європейського Союзу вирішила налагодити імпорт з Алжиром для того, щоб купувати там газ. Зараз йдеться про Італію, яка припиняє купувати газ у росії через війну в Україні.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "Новини Україна війна"

Ось уже більш ніж півтора місяці триває повномасштабна війна росії проти України. Путінські війська продовжують розводити справжній терор і геноцид українського мирного населення.

«Італія уклала газову угоду з Алжиром та збільшить імпорт на 40% Після повномасштабного вторгнення росії в Україну країна зайнялася пошуком нових джерел, здатних замінити постачання російського газу», - повідомляється в соціальній мережі.

Скріншот поста в Telegram
Скріншот поста в Telegram

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Через таку жорстоку війну і тих військових злочинів, які робить путін, весь світ перекинувся з ніг на голову. Щоб покарати головного диктатора і терориста росії, країни Заходу і Європейського Союзу продовжують вводити жорсткі санкції проти рф. Однак, на превеликий жаль, цього мало, так як путін не припиняє свої наступи і бомбардування в Україні.

Важливо нагадати, що весь цивілізований світ стоїть на боці України. Українці дуже сподіваються, що країни ЄС і заходу нададуть важку зброю ЗСУ, щоб вони змогли остаточно покласти край цій жахливій війні.

Нагадавши, Захід відреагував на застосування росією невідомої хімічної зброї в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Надя Дорофєєва вирушила до Польщі до маленьких українців.