У соціальній мережі розмістили несамовиту публікацію, в якій можна почути жахливу історію з життя української родини. Чоловік, який намагався врятувати свою сім'ю від окупантів, поділився жахами, що відбувалися в Київській області.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі «Оперативний ЗСУ»

Вже минуло більш ніж півтора місяці від початку повномасштабної війни в Україні. Окупанти, які виявилися справжніми фашистами, влаштували геноцид для українського народу.

Після того, як було звільнено Київську область, весь світ дізнався, хто такий путін насправді. Він дав накази своїм окупантам вбивати мирне населення, ґвалтувати жінок і дітей. Крім цього, є багато випадків геноциду серед тварин.

Українець, який побачив жах на свої очі в Бучі, розповів про те, що не бачив світ з часів Другої світової війни.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Двох синів і дружину Олександра Чикмарьова розстріляли під час евакуації з Бучі. Це не просто історія, це ще одне втрачене щасливе життя ще однієї української родини https://t.me/operativnoZSU @operativnoZSU", - повідомляється в соціальній мережі.

На превеликий жаль, наші діти стали свідками того жаху, який втілив путін. Вже весь цивілізований світ називає його військовим злочинцем, однак, це м'яко сказано насправді.

Нагадавши, у мережі розповіли, хто може стати заміною путіна.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Надю Дорофєєву помітили в Польщі з маленькими дітьми.

Також портал "Знай" писав, що Захід відреагував на застосування невідомих хімічних речовин у Маріуполі.