Астролог Валентина Віттрок вважає, що розпад Росії на більш дрібні держави цілком імовірний, згідно розгадки руху планет.

Про це Валентина Віттрок пише на своїй сторінці в мережі Фейсбук. Також астролог попереджує, що бойові дії можуть перенестися на території самої країни-агресора.

"В кінці травня-червні 2022-го транзитні Марс і Юпітер знаходяться в бойовому знаку Овна там же, де знаходиться натальний Марс Росії (за гороскопом від 12.06. 90-го року) в будинку відкритих ворогів, транзитний Марс створює негативні аспекти до зв'язки Уран/Нептун в Козерозі - четвертому будинку (власні території Росії) і до зв'язки Юпітер/Хірон в будинку авторитету Росії, це означає бойові дії на території Росії або квазідержав створених Росією", – вважає Валентина Віттрок.

Повторення долі Маріуполя

Крім того, астролог зазначає, що Москва і Маріуполь мають ряд збігів, що вказує на те, що столиця Росії може повторити долю українського міста-героя.

"Південний місячний вузол (обмеження) йде протягом року на з'єднання з Плутоном Росії в будинку фінансів , там же знаходиться, Прозерпіна, що відповідає за трансмутації, зміни або застосування зброї масового ураження (Москва, між іншим знаходиться на тій же географічній довготі, що і Маріуполь, тому доля Москви може повториться з абсолютною точністю як у Маріуполя)", – пише астролог.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

На росії не буде миру

До того ж Валентина Віттрок попереджає, що старі військові підступи Росії можуть обернутися проти неї вже в кінці цього року.

"З кінця жовтня 22-го року Марс стає в ретроградну фазу, а до цього на початку жовтня Марс з'єднається з Сонцем Росії, тобто вказує на військові дії там, де колись не було дозволено територіальне питання або повернення до старих військових справ держави , наприклад Чечня, Придністров'я і так далі. Марс з серпня місяця знаходиться в Близнюках (там де сонце Росії) 8 місяців , в Листопадове сонячне затемнення 23 - го листопада у Марса точне з'єднання з Сонцем Росії. Не буду довго апелювати астрологічними міркуваннями, але на початку 23 – го року планети не обіцяють мирного часу Росії і судячи з того, як проходить транзитний Плутон по 4 дому гороскопу який має відношення до території , то цілісність Росії як держави викликає великі сумніви", – зазначає астролог.

пост Валентини Віттрок
пост Валентини Віттрок

пост Валентини Віттрок
пост Валентини Віттрок