У соціальній мережі розмістили дуже важливу інформацію, яка може врятувати життя українців. Через останні події в Україні з'явилася ймовірність того, що росія може застосовувати хімічну зброю.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі «Еспресо»

Українцям розповіли, як потрібно діяти під час хімічних атак.

"Що робити в разі хімічної атаки хлором, азотом, зарином чи іншими хімречовинами: поради від МОЗ", - підписаний пост в соціальній мережі.

Крім цього, на самому сайті "Еспресо" детально описали, що потрібно робити під час хімічної атаки або аварій. В першу чергу потрібно щільно закрити вікна і двері, вентиляційні отвори, димоходи, заклеїти щілини у вікнах папером або скетчем, включіть телевізор або радіо для подальших інструкцій, попередити близьких про небезпеку і можливу евакуацію, а також потрібно вимкнути побутові прилади і газ.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також якщо під час хімічної атаки ви проводите евакуацію, вам необхідно мати з собою аптечку і дуже добре одягнутися, так, щоб шкіра була максимально ізольована.

Якщо ж сталося так, що сталася хімічна атака хлором, то бажано пересуватися по поверхнях, тобто на підвищеннях. Під час такої атаки може погіршитися зір, почервоніння, з'явиться нудота, сильна і пекучий біль, задишка, а в деяких випадках і блювота.

Нагадавши, у мережі повідомили, як пройшла зустріч путіна з лукашенком.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що українці почали масово продавати свої долари і євро.