В мережі показали, які соловейки служать у ЗСУ, відомий одеський бандурист, який виступав на Приморському бульварі заграв для побратимів.

Відео виставила блогерка Інна Гордєєва в Instagram. Вона розповіла, що на бандурі грає Павло Ровенко.

"Я не плачу… це ЗСУ в око попало. Павло Ровенко, бачила його одного разу в Одесі. Талановитий йой. Вони в нас всі такі. Боже, дай їм сили та збережи всіх", - написала Інна.

У коментарях підтвердили, що дійсно цей хлопець грав на Приморському бульварі щоліта, та вважався одеситами за власного Кобзаря.

Кобзар співає пісню Миколи Лисенка на слова Михайла Старицького "Ніч яка місячна зоряна теплая". Цб мелодійну та чуйну пісню виконували десятки співаків, та й в побуті часто українці наспівували рядки з чудової композиції, яка передає ніжність та почуття закоханого хлопця.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Одесит грає на бандурі. Фото: Instgaram
Одесит грає на бандурі. Фото: Instgaram

"Та наш! Щоліта на Приморському грав", "Павло Наш одеський Кобзар", "Нехай Бог береже наших хлопців", "Красень", "Найкращі наші захисники", "Пам‘ятаю його на Приморському", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

На відео співака слухають побратими, знімають на телефони, та тихенько перемовляються, але Павло занурився у спів та повністю поглинутий своїм співом.

Нагадаємо, раніше мер Житомира Сергій Сухомлин запропонував з 1 вересня прибрати російську мову в школах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", брати Капранови ткнули окупантів носом у їхню улюблену букву z.

Також "Знай.ua" писав, що DZIDZIO потішив гарною новиною, обійняв найдорожчого.