Власник Харківської піцерії Павло, під час війни готує і сам розвозить замовлення.

З його слів, телефон обривають люди з-за кордону і оплачують замовлення для лікарів, пожежників і простих людей. Ось, що розповідає Павло Федосенко для Радіо Свобода:

"Це замислювалося не як бізнес, а як символ того, що місто живе, що місто не зломлене. Показати, що є можливість згадати старе довоєнне життя, отримати частинку простого смачного задоволення, люди реагують своєрідно. "Піца, серйозно? Під час війни? Очманіти! Ми думали, що це прикол".", - розповідає Павло.

Павло Федосенко розповідає, що возять піцу в усі райони, в найбільш небезпечні поки не возили, тому що там не замовляв ніхто. Напевно, у людей на північній Салтівці є питання більш важливі і більш серйозні ніж поїсти піци. Плюс - трохи людей там залишилося.

У Харкові невідомо, який район є безпечним, бо в будь-якому районі можуть бути вибухи, були випадки, що возити доводилося під вибухами. Одному кур'єру навіть вибухом пошкодило трохи машину. Намагаємося возити в усі райони.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Особливо, якщо замовляють силовики, то завжди намагаємося привезти.

"Зараз велика частина постачальників не працює, ті, хто працює - у них невеликий асортимент, тому, кожен день доводиться щось вигадувати, брати те що є у постачальників, то чого немає докуповувати в супермаркеті, на перший день роботи продукти мені передавали друзі з Полтави, тому що неможливо було купити все, що потрібно".

Нагадаємо, раніше заступник Генсека ООН ледь підібрав слова після побаченого в Бучі та Ірпені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару пройшлася Лондоном із закривавленими руками.

Також "Знай.ua" писав, що російські загарбники залишили тіла своїх загиблих в ямі, гірше за тварин