У соціальній мережі показали унікальну публікацію, в якій можна побачити тварину, що вижила після ракетного удару окупантів. Кролиця, яка була на вокзалі в Краматорську, змогла пережити ракетний удар в Краматорську.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі "Радіо Свобода"

Те, що творять окупанти на території України має залишитися в історії на віки. Вони вбивають дітей, жінок, пенсіонерів і навіть тварин, влаштовуючи справжній геноцид в Україні.

В даному випадку в мережі вирішили нагадати про жахливу ситуацію в Краматорську, коли окупанти запустили ракету по вокзалу, переповненому безневинними сім'ями і дітьми.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

""Раз у цьому жахітті щось вижило - воно не має померти ані від холоду, ані від голоду" Кролиця Яся вижила після ракетного удару російських військ по вокзалу Краматорська. Її знайшов Вадим і розшукав власників Ясі - подружню пару, яка їхала до дітей в тил. Жінка загинула, а чоловік перебуває на лікуванні. З Вадимом вийшли на зв'язок їх діти", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Весь світ вірить в те, що диктатора і терориста путіна вдасться зупинити. Він виявився справжнім фашистом, якому абсолютно плювати на життя, так як у нього немає нічого людського.

Нагадавши, Тіна Кароль підтримала Київський футбольний клуб у Польщі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", відомий журналіст поділився несприятливими новинами про смороду в Україні.

Також портал "Знай" писав, що до Києва вирушили кілька президентів країн НАТО на зустріч з Володимиром Зеленським.