Війна проти російських агресорів триває. Кожен день приносить нам нові болючі втрати, та разом з тим – і нові докази нескореності, гідності й геройства українців. Про один з таких випадків розповіли у телеграм-каналі Ukraine NOW.

Там зазначили, що боєць Територіальної оборони Олег Ткач загинув смертю хоробрих. Він міг покинути небезпечну зону в Київській області та врятуватися від нападу російських загарбників. Проте, він вчинив, як справжній герой – і обрав інший шлях.

Не шкодуючи власного життя, Олег врятував вагітну жінку, яка до останнього продовжувала працювати і затрималася на роботі допізна.

Чоловік вирішив провести її додому, щоб впевнитися, що вона в безпеці. Коли він повертався, несподівано в населеному пункті з‘явилися війська рф і почали обстрілювати мирних мешканців. В Олега влучило 15 куль загарбників.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Вічна пам‘ять і шана героям! Слава хоробрим українцям!», - з повагою та пошаною написали автори трагічного повідомлення. Вчинок Олега гідний поваги, адже він обрав захищати рідну Київщину та її мирних мешканців, замість того, щоб втекти і перебувати в безпеці, подалі від зони активних бойових дій.

Нагадаємо, раніше заступник Генсека ООН ледь підібрав слова після побаченого в Бучі та Ірпені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару пройшлася Лондоном із закривавленими руками.

Також "Знай.ua" писав, що власник харківської піцерії особисто розвозить замовлення, поки місто під обстрілами: "Щоб зробити сюрприз".