Український журналіст Вахтанг Кіпіані обурився цинізмом російських окупантів, які прийшли в Україну і руйнують все на своєму шляху. Зокрема він відзначив російську систему дистанційного мінування, яку назвали вкрай цинічно "землеробство". Про це він написав на своїй сторінці в facebook.

Вахтанг Кіпіані зізнався, що зовсім недавно дізнався про існування системи дистанційного мінування, яка на озброєнні у російських окупантів. Він відзначив особливий цинізм розробників даної зброї, які назвали його "землеробство".

Вахтанг Кіпіані, фото: Facebook
Вахтанг Кіпіані, фото: Facebook

Журналіст зазначив, що росіяни увірвалися на землю українців, які працюють з ранку до ночі і годують не тільки себе, а й півсвіту. Окупанти боягузливо мінують чужу землю Дистанційно, доводячи, що вміють тільки приносити руйнування і біль.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Фахівці, звичайно, знають, але мені було відкриттям існування російської системи дистанційного мінування. Щоб ви розуміли цинізм розробників, її назва - "землеробство". Одна нація ОРЕ вранці до ночі на своїй землі, годує себе і півсвіту. Інше, збіговисько покидьків і боягузів – Дистанційно мине цю чужу землю", - написав журналіст.

Раніше Знай писав, український журналіст Вахтанг Кіпіані згадав про ганебний номер білорусів з КВК:"дадуть великий концерт у Києві".

Також ми писали, Володимир Зеленський запропонував віддати Путіну Медведчука в обмін на полонених українців: "ось такий вояка".

Нагадаємо, волонтер вижив після розстрілу і розповів, що творилося в окупованому селі: "Зробив вигляд, що не дихаю".