Стало відомо про те, що у Міністра оборони Російської Федерації великий інфаркт, 20 генералів заарештовані, а Сурков знаходиться під домашнім арештів. У політичній і військовій верхівці окупантів твориться справжнє свавілля.

Про це стало відомо завдяки екс-співвласнику ЮКОСа Леоніду Невзліну. Він проживає на території Ізраїлю, а також заочно засуджений до довічного терміну на території Росії за свою позицію.

Сергій Шойгу
Сергій Шойгу

Новий пост він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої є.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Незважаючи на те, що він давно живе в Ізраїлі, йому вдалося зберегти зв'язки з діловими і політичними колами в Москві. Йому надали нову інформацію стосовно того, що зараз відбувається в Кремлі.

Пост Невзліна, фото: скріншот
Пост Невзліна, фото: скріншот

"Шойгу вибув з гри, можливо, він стане інвалідом, якщо виживе. У нього стався раптом великий інфаркт, він в реанімації, підключений до приладів. Ходять чутки, що інфаркт міг виникнути не з природних причин" - йдеться в повідомленні.

Російський танк, фото: Міноборони РФ
Російський танк, фото: Міноборони РФ

Крім того, було заарештовано 20 генералів Міністерства оборони, і всі штабні. Всьому виною розкрадання коштів, які виділялися на підготовку війни в Україні. Починаючи з 2014 року було викрадено понад 10 мільярдів доларів, які виділяв російський диктатор на бліцкриг. Мабуть, саме завдяки їм російська армія зазнала поразки, і продовжує це робити.

Також, далі Леонід Невзлін зазначив, що на Аркадія Дворковича готується кримінальна справа.

Владислав Сурков, скрнішот з відео
Владислав Сурков, скрнішот з відео

"Джерела в ФСБ говорять про те, що якщо він не піде на угоду зі слідством - його переведуть в СІЗО "Матроська тиша" або Лефортово" - продовжив чоловік.

Ну, і не забули про Суркова, якого кілька днів тому заарештували. Він відбуває його вдома, і підозрюється в крадіжці грошей, які виділялися на війну.

Нагадаємо, що росіяни знайшли "зраду" у втечі своїх військових під Києвом від армії ЗСУ

Раніше повідомлялося, що Шойгу після зникнення "воскрес" і визнав провал плану по захопленню України

Також, Українка розповіла, як закордонні волонтери допомагають російським окупантам