Жителям України показали цікаве відео, на якому можна побачити величезну кількість шоломів російських окупантів та іншу амуніцію. Це свідчить про те, що ЗСУ продовжують відмінно робити свою роботу.

Відповідну публікацію оприлюднили в telegram-каналі «Всевидюче Око»

Ось уже протягом 50 днів йде жахлива війна на території України. На превеликий жаль, путін, який втратив розум, продовжує стягувати свої війська, щоб захопити Україну будь-якими способами.

Однак ЗСУ зуміли здивувати не тільки окупанта, а й весь світ. Завдяки своєму героїзму, професіоналізму і любові до свободи, наші воїни продовжують знищувати так звану «другу армію світу».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Кому-небудь потрібні російські шоломи? Налітайте, не соромтеся: цього добра в Україні достатньо", - підписаний відеоролик у соціальній мережі.

Дивлячись на ці кадри всі зайві сумніви повинні відпасти. Наші непереможні воїни ЗСУ, ТРО і звичайні громадяни України дають гідну відповідь ворогові, роблячи все можливе, часом навіть і неможливе.

Жителі України та інших цивілізованих країн світу впевнені, що в цій жахливій війні росія ганебно програє і буде покарана за всі свої злодіяння проти мирного населення.

Нагадавши, Потап показав, як моментально розпізнати рашиста.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі розповіли, як проходить евакуація українців з Донбасу.

Також портал "Знай" писав, що росія більше не може виготовляти гіперзвукові ракети через санкції.