Жителям України повідомили про те, що вже кілька російських військових кораблів не можуть підтримувати бойові дії. На даний момент повністю виведено з ладу більше трьох військових кораблів окупанта.

Відповідну новину розмістили в Telegram-каналі "Український націоналіст"

Після того, як загорівся і почав йти на дно масивний крейсер окупантів під назвою «Москва», багато чого змінилося на полі війни, особливо моральний стан окупантів.

"Морський бій! Полювання відкрито! @nacionalist_ua", - підписаний пост в месенджері.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українська публіка, яка побачила цей пост, не змогла промовчати і почала писати свої відгуки.

"Б380 утилізували в 20ому році, Вікі говорить саме так", "а коли Ессен потопили?", "А де Василь Биков?", "Ну, не потопили.... зате поламали)))", "Керч теж вичеркніть, його відправили на брухт після пожежі)))))", "нічого страшного.. просто наші хлопці підіймали червону калину.. ну, буває:)))", "Азов", "Терміново треба знищити денацифікувати корабель!1111!!!!1!1!", "Як же їх ще дофіга", "в чорному морі ще 9 кораблів русні перебуває", "а Ессен теж на дні?", "Ще Куніков і Новочеркаськ пошкоджені", - залишили свої коментарі українські користувачі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадавши, у мережі повідомили, що у Шойгу інфаркт.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям розповіли, як зміниться ціна на соняшникову олію.

Також портал "Знай" писав, що Потап показав, як здалеку впізнати рашиста.