Полк "Азов" вже давно увійшов в історію, але, в цьому році вони стали ще більш особливими. Практично 2 місяці, з початку повномасштабного вторгнення вони захищають Маріуполь від російських окупантів. Ті ніяк не можуть зрозуміти, що місто не здадуть.

Новий пост з кадрами з Маріуполя опублікував Андрій Білецький у своєму Telegram-канал. Він ще раз зазначив, що "Азов" увійшов в історію раз і назавжди, адже не здаються незважаючи на цілодобові обстріли росіян.

"Азов" виразно вже увійшов в історію! Але хлопцям потрібна наша підтримка. Ми повинні говорити про них кожен день, кожну годину! Не дати спустити все на гальмо. Маріуполю потрібна деблокада!" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До слова, в "Азові" раніше вже зазначали, що бійців для атаки окупантів достатньо, однак, техніки і авіації недостатньо. Деблокада Маріуполя можлива тільки в тому випадку, якщо ЗСУ це все буде надано. І бажано, щоб це сталося найближчим часом.

Полк Азов, фото: скріншот
Полк Азов, фото: скріншот

Батальйон "Азов"
Батальйон "Азов"

"Ми маємо мотивованих людей, готових брати участь у цій операції, але, на жаль, маємо недостатню кількість техніки, не маємо підтримки авіації, що не дозволяє нам сьогодні, хоч якось вплинути на ситуацію", - сказав він.

Маріуполь зараз бере на себе головний удар, адже значна частина ворожих військ зосереджена саме тут.

Азов, фото: вільне джерело
Азов, фото: вільне джерело

Захисники міста стримують ворога, і обороняють місто кожну хвилину. Російські окупанти знищили інфраструктуру вже більш, ніж на 90%, а кількість жертв перевищує тисячі.

тренування полку «Азов»
тренування полку «Азов»

Нагадаємо, що у Шойгу великий інфаркт, а 20 генералів рф заарештовані

Раніше повідомлялося, що Віталій Кім жорстко звернувся до росіян через зґвалтування українок