Російські окупанти опублікували нове відео з "розвідником" Володею, якого нібито взяли в полон у Маріуполі. Раніше з ним знімали Тік-токи кадирівці, але тоді в захопленому в полон "бійці ЗСУ" один з місцевих жителів впізнав бездомного.

Так, в мережі з'явилося нове відео з Володею, якого раніше кадирівці охрестили українським розвідником. Однак їх фейк дуже швидко викрили, коли дізналися в "розвіднику" місцевого бездомного. Втім, незважаючи на це російська пропаганда не зупиняється і продовжує знімати з ним Відео.

Захоплений у полон "розвідник". Фото: скрін youtube
Захоплений у полон "розвідник". Фото: скрін youtube

На відео у захопленого в полон чоловіка запитують де він служив, але він навіть не може виразно відповісти. При цьому його змушують роздягатися, а на тлі вибухи.

Захоплений у полон "розвідник". Фото: скрін youtube
Захоплений у полон "розвідник". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Це Володя - здався в полон російським військам, сильно змарнілий бойовик ЗСУ. Його взяли на вогневій позиції в житловому будинку Маріуполя, на підступах до "Азовсталі". Як завжди, "не стріляв", "нікому не допомагав"", - йдеться в підписі до відео, знятим росіянами.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні з'явилися свої 300 спартанців: Чорні запорожці розповіли, як 80 воїнів стримали багатотисячне військо рф під Києвом.

Також наш портал інформував, що США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.