У мережі з'явилася інформація, начебто Дмитро Медведєв заявив про поставлені завдання знищити супутники STARLINK Ілона Маска через знищення флагмана Чорноморського флоту крейсера "Москва".

Після того як українські військові двома ракетами "Нептун" знищили крейсер "Москва" з'явилася інформація, що голова партії "єдина росія" Дмитро Медведєв заявив, що наведення і коригування вогню по флагману Чорноморського флоту здійснювалася за допомогою супутників Starlink Ілона Маска.

Скріншот
Скріншот

"Для забезпечення безпеки всіх підрозділів, які беруть участь у спеціальній військовій операції, верховним головнокомандувачем був відданий наказ про знищення угруповання супутників Starlink, що знаходиться над територією російської федерації, зони проведення спеціальної військової операції і Чорноморського басейну", - йдеться на сайті єдиної росії.

Однак, як повідомив відомий журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв це інформація - фейк. Виявилося, що сайт на якому опублікували новину не є офіційним сайтом "єдиної росії".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Скріншот
Скріншот

"Будь ласка, ігноруйте цитату Дмитра Медведєва. Сайт http://er-duma.ru був майже повним клоном офіційного сайту "єдиної росії" https://erma.ru з додаванням деякого фейкового контенту", - зазначив Христо Грозаєв.

Нагадавши, "пішак" Путіна Дмитро Медведєв образився на вступ України до ЄС: "відразу після Туреччини, Туреччина ніколи"

Раніше Знай писав, журнал для дорослих Maxim дає в подарунок гречку, показуючи груди Медведєвої: "експеримент"

Також Знай повідомляв, Дмитро Медведєв перейнявся долею Медведчука, поки Путін мовчить, і пригрозив українській владі: "варто уважно озиратися..."