Всім чоловікам військового віку від 18 до 60 років заборонено залишати Україну, проте один чоловік спробував обійти заборону, переодягнувшись жінкою і прорвавшись до кордону.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Українські прикордонники заявили, що зупинили молодика, який намагався втекти з країни, переодягнувшись жінкою, щоб уникнути виявлення.

Через вторгнення путіна всім чоловікам призовного віку від 18 до 60 років заборонено залишати країну і закликають вступати на військову службу.

Охоронці кажуть, що 26-річний чоловік був виявлений на блокпосту таксі в Одеській області і намагався втекти до Молдови за тимчасовими посвідченнями.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Українець
Українець

На дивних кадрах, опублікованих в соціальних мережах, можна побачити чоловіка, одягненого в довгу чорну куртку і капелюх з леопардовим принтом.

Його допитують приголомшені прикордонники, які жестикулюють у бік багажника відкритого таксі, де можна побачити багаж.

У повідомленні Державної прикордонної служби України в Twitter йдеться: "В Одеській області прикордонники спільно з військами виявили 26-річного українця в таксі на КПП. Мандрівник в жіночому одязі планував потрапити в Молдову. У нього також було при собі тимчасове посвідчення призовника".

Українець
Українець

Інцидент стався після того, як ООН закликала Україну більш м'яко підходити до обмежень воєнного стану.

Нагадавши, у мережі повідомили, що Великобританія повернула свій спецназ в Україну.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям пояснили різкі скачки на цибулю.

Також портал "Знай" писав, що український артист Позитив дав відверте інтерв'ю.